VAN / İPEKYOLU - Zaferler İmam Hatip Ortaokulu

Mazlum ERDOĞAN - Okul Müdürü

1979 yılında Van Yüzüncüyıl Üniversitesi, Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği bölümden mezun olmuştur.   14 Aralık 1979 yılında Samsun ili Çarşamba ilçesi Terice iki köyünde sınıf öğretmeni olarak göreve başlamıştır.  10 Mart 1980 yılında Van’ın Muradiye ilçesi Cumhuriyet İlkokuluna tayin olmuştur. Aynı okulda uzun yıllar boyunca hem öğretmen hem de müdür yardımcısı olarak çalışmıştır. 2000 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTU)’nin yapmış oluğu Eğitim Yönetimi kurslarına katılmış olup bu kursları başarı ile tamamlamıştır. Aynı yıl yapılan okul müdürlüğü sınavını kazanarak 28 Ağustos 2000 yılında Muradiye Cumhuriyet İlkokuluna müdür olarak atanmıştır. Okul müdürlüğü görevindeyken Van Özalp Milli Eğitim Müdür vekâletine atanmıştır. Akabinde Van İpekyolu Halk Eğitimi Merkezine müdür olarak atanmıştır. 2019 Yılından itibaren Zaferler İlkokulu, Zaferler Ortaokulu ve Zaferler İmam Hatip Ortaokuluna müdür olarak atanmıştır. Halen bu okulların müdürlük görevini yürütmektedir. Çalışma hayatı boyunca   Başarı Belgesi, Takdir Belgesi, Teşekkür Belgesi ve Maaşla Ödüllendirme gibi birçok ödül almıştır.