VAN / İPEKYOLU - Zaferler İmam Hatip Ortaokulu

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKU-YORUM PROJESİ KAPSAMINDA KİTAP OKUMA ETKİNLİKLERİMİZ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI DİN ÖĞRETİMİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ OKU-YORUM PROJESİ OKULUMUZDA TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR.

2023 Eğitim Vizyonu hedefleri doğrultusunda öğrencilerimizin okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendirebilen, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirilen "Oku-Yorum" Okuma Kültürünün Geliştirilmesi Projesi'' kapsamında okuma etkinliklerimiz devam ediyor.

Yayın: 10.12.2021 - Güncelleme: 10.12.2021 11:53 - Görüntülenme: 265